ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τοπικό κοινοβούλιο της Σκωτίας απέρριψε με πλειοψηφία 93 βουλευτών έναντι 30 το νομοσχέδιο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι πολίτες της Σκωτίας είχαν ψηφίσει με εμφατική πλειοψηφία την παραμονή του Η.Β. στην Ε.Ε., ωστόσο είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία στο Brexit, αφού η χώρα είναι ενιαία και το δημοψηφίσμα διεξήχθη σε πανβρετανική κλίμακα.
Τα τοπικά κοινοβούλια Σκωτίας, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας δεν μπορούν να μπλοκάρουν αποφάσεις του βρετανικού κοινοβουλίου (Βουλή των Κοινοτήτων και Βουλή των Λόρδων), καθώς έχουν προσδιορισμένες τοπικές αρμοδιότητες.























































