ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δανέλλης: Είμαι κατά των εκλογών τώρα – Θα φέρουν νέα προβλήματα

Δανέλλης: Είμαι κατά των εκλογών τώρα – Θα φέρουν νέα προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σπύρος Δανέλλης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Κατά της διεξαγωγής εκλογών αυτή την περίοδο τάχθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν μου φέρνουν τίποτα θετικότερο αλλά φέρνουν νέα προβλήματα. Το τελευταίο που θα βοηθούσε είναι η αποσταθεροποίηση» είπε ο κ. Δανέλλης.

«Η έξοδος από το Μνημόνιο δεν περιμένει. Θα πάμε σε άλλα αδιέξοδα λόγω του εκλογικού νόμου. Η επόμενη κυβέρνηση δεν μου εγγυάται ότι θα έχουμε ομαλή έξοδο από τα Μνημόνια» πρόσθεσε.

Γι’ αυτό, είπε ο κ. Δανέλλης, έχουμε συμφωνήσει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων ότι θα πρέπει στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση να κατοχυρώσουμε την ομαλή ολοκλήρωση των τετραετών θητειών τον κυβερνήσεων.

Στο ερώτημα, δε, για το πότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές ο κ. Δανέλλης απάντησε ότι «από άποψη αρχή (η κατάλληλη στιγμή) είναι τον Οκτώβριο του 2019. Δεν βλέπω κίνδυνους τότε».

Αν και ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ο ίδιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν θεωρώ οτι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική δεξιά έως ακροδεξιά ΝΔ με ένα ανυπρακτο κέντρο που παλεύει να βρει την ισορροπία του».

«Δεν είναι ακροδεξιά το σύνολο της ΝΔ αλλά οι πολιτικές επιλογές τείνουν προς τα εκεί» κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την Ελλάδα

Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%

Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...