Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτησε γκάζι στο αμάξι του και το «κάρφωσε» σε εστιατόριο για να σκοτώσει την κόρη του

Πάτησε γκάζι στο αμάξι του και το «κάρφωσε» σε εστιατόριο για να σκοτώσει την κόρη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βόρεια Καρολίνα η αδιανόητη πράξη ενός πατέρα, ο οποίος «κάρφωσε» το αμάξι του σε ένα εστιατόριο όπου καθόταν η κόρη του, προκειμένου να τη σκοτώσει.

To περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 62χρονος Ρότζερ Σελφ μπήκε μαζί με την κόρη του και ένα άλλο άτομο στο εστιατόριο Surf and Turf Lodge και τους έβαλε να καθίσουν σε ένα τραπέζι κοντά στην τζαμαρία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, αποχώρησε από το εστιατόριο, επέστρεψε στο αμάξι του, έβαλε μπρος και οδήγησε κατευθείαν καταπάνω τους, σκοτώντας την 26χρονη κοπέλα και ένα άλλο άτομο και τραυματίζοντας πολλούς ακόμη πελάτες.

Ο Ρότζερ Σελφ συνελήφθη λίγη ώρα μετά το περιστατικό και αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού αλλά και για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Την ώρα της επίθεσης το εστιατόριο ήταν γεμάτο με οικογένειες που απολάμβαναν το γεύμα τους και αποτελεί πραγματικό θαύμα που δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και ακραία η υπόθεση»

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr