ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο η κακιά στιγμή, λίγο το κατακόκκινο φόρεμα με το μεγάλο άνοιγμα στο πλάι που είχε το ίδιο χρώμα με το χαλί δεν ήθελε και πολύ να συμβεί το… κακό.
Το plus size μοντέλο από την Ρωσία Yulia Rybakova έμεινε με το εσώρουχο στο κόκκινο χαλί στις Κάννες αφού ένας άντρας δεν κατάλαβε ότι πατούσε το φόρεμά της.
Εκείνη συνέχιζε να περπατά αμέριμνη με τα φλας να παίρνουν φωτιά χωρίς να έχει αντιληφθεί πως η ουρά της έχει αρχίσει να τεντώνεται μέχρι που ξεκόλλησε από το φόρεμα.
Πάντως ο υπαίτιος αποδείχθηκε πολύ τζέντλεμαν, καθώς όχι μόνο μάζεψε την φούστα από το χαλί αλλά προθυμοποιήθηκε να διορθώσει το λάθος.



























































