ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι την εξεύρεση οριστικής λύσης στο θέμα της σχέσης εργασίας των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων το υπουργείο Εσωτερικών μελετά βελτιώσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο απασχόλησης, όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους σωματείων συμβασιούχων.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι το υπουργείο επεξεργάζεται μία πρότυπη σύμβαση εργασίας για όλη την επικράτεια, προκειμένου να αποφευχθεί η σημερινή πανσπερμία συμβάσεων.
Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους εκπροσώπους των σωματείων και της ομοσπονδίας σε συνεργασία και ως προς την καταγραφή των περιπτώσεων που δεν παρέχονται Μέσα Ατομικής Προστασίας από τους δήμους, προκειμένου το υπουργείο να συμβάλει στη συνολική προσπάθεια ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να τα λάβουν.
Τέλος, επισήμανε ότι το ζήτημα της εργασιακής σχέσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και στόχος είναι η επίλυσή του με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αμφισβητείται η λύση, αλλά και στον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να είναι περισσότερες οι διαθέσιμες επιλογές.
























































