ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα».Αυτά ήταν τα λόγια που είπε το 9χρονο κορίτσι στους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας στη Μεταμόρφωση το πρωί της Πέμπτης όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 44χρονο Αλβανό έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείο παρασύροντας και τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 73χρονο άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστύχηματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 44χρονος σε συνδυασμένο με τα φθαρμένα ελαστικά στο αυτοκίνητό του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δεν έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ από τον οδηγό του ΙΧ.
Από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ο 44χρονος οδηγός του οχήματος και ένας 78χρονος που καθόταν δίπλα στον άτυχο 73χρονο και όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους «για μισό μέτρο θα ήμουν νεκρός».























































