ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο άνθρωποι πνίγηκαν την Κυριακή σε διαφορετικές παραλίες της Κρήτης, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας της Αμμουδάρας Ηρακλείου, ένας 48χρονος άνδρας.
Ο 48χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Λίγες ώρες αργότερα, ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε και στη θαλάσσια περιοχή Σκαλέτας του δήμου Ρεθύμνου, ,με θύμα αυτή τη φορά ένας 71χρονο αλλοδαπό. Άμεσα ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.























































