ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μακρόν φωνάζει τον “Σπάιντερμαν” του Παρισιού για να τον γνωρίσει – Ποιος είναι (φωτο)

Ο Μακρόν φωνάζει τον “Σπάιντερμαν” του Παρισιού για να τον γνωρίσει – Ποιος είναι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι κτιρίου στο Παρίσι κι έσωσε ένα παιδί που κρεμόταν στο κενό, είναι παράτυπος μετανάστης από το Μαλί και θα γίνει δεκτός σήμερα το πρωί Δευτέρας στο προεδρικό μέγαρο από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, γνωστοποίησε το Ελιζέ στο Γαλλικό Πρακτορείο αργά το βράδυ της Κυριακής, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Μαμαντού Γκασαμά, ο οποίος αναγορεύθηκε δικαίως από πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης σε ήρωα και τον παρομοίωσαν με πραγματικό Σπάιντερμαν, 24 ώρες μετά την αυθόρμητη πράξη του, θα συναντηθεί με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους στις 09.50, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του προέδρου.

Ο νεαρός άνδρας σκαρφάλωσε τέσσερις ορόφους, σε μια θεαματική διάσωση ενός τετράχρονου παιδιού που κρεμόταν στο κενό από το ένα χέρι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Ο Allwyn Champ Απόστολος Χρήστου αποκαλύπτει πώς έζησε τη «χρυσή» επιτυχία στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού

Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain – Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ

Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος

Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr