ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
Συγκλονιστικό! Το Ψηφιακό Αρχείο του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ άγνωστη ιστορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον σεβασμό του για την απόφαση του προέδρου της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα να ασκήσει βέτο στην υπουργοποίηση του Πάολο Σαβόνα οδηγώντας σε κατάρρευση τον υπό διαμόρφωση κυβερνητικό συνασπισμό της Λέγκα του Βορρά και του Κινήματος Πέντε Αστέρων και απειλώντας τη χώρα με νέες εκλογές, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.
«Για να εξέλθει από μια πρωτοφανή πολιτική κατάσταση, ο πρόεδρος Ματαρέλα αποφάσισε να ανακτήσει τον έλεγχο και να κερδίσει χρόνο.
Σέβομαι αυτήν την απόφαση και, βασικά, δεν χρειάζεται να την σχολιάσω», έγραψε ο Μοσκοβισί στο «Twitter».























































