ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ - Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα,
Ο Τραμπ μπλόκαρε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία - «Ψυχραίνουν» οι σχέσεις με Νετανιάχου, ενισχύεται ο άξονας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας
Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας ενώθηκαν μετά από 20 χρόνια
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον σεβασμό του για την απόφαση του προέδρου της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα να ασκήσει βέτο στην υπουργοποίηση του Πάολο Σαβόνα οδηγώντας σε κατάρρευση τον υπό διαμόρφωση κυβερνητικό συνασπισμό της Λέγκα του Βορρά και του Κινήματος Πέντε Αστέρων και απειλώντας τη χώρα με νέες εκλογές, εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.
«Για να εξέλθει από μια πρωτοφανή πολιτική κατάσταση, ο πρόεδρος Ματαρέλα αποφάσισε να ανακτήσει τον έλεγχο και να κερδίσει χρόνο.
Σέβομαι αυτήν την απόφαση και, βασικά, δεν χρειάζεται να την σχολιάσω», έγραψε ο Μοσκοβισί στο «Twitter».























































