ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέκα αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν στην Μοζαμβίκη, στη νότια Αφρική, εν μέσω ανησυχιών πως οι δράστες, που ήταν οπλισμένοι με ματσέτες, είναι ακραίοι ισλαμιστές.
Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται δύο έφηβοι, σύμφωνα με το πορτογαλικό πρακτορείο Lusa. Η Μοζαμβίκη είναι πρώην πορτογαλική αποικία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται ανησυχίες για πιθανή δράση ακραίων ισλαμιστών στην βόρεια Μοζαμβίκη.
Άνδρες της Αστυνομίας που μίλησαν στο Lusa ανέφεραν ότι η επίθεση φαίνεται ότι εκτελέστηκε από την ίδια ομάδα που δολοφόνησε αστυνομικούς τον Οκτώβριο στο λιμάνι Μοσιμπόα ντα Πράια.
Οι έρευνες συνεχίζονται.























































