Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ταλαιπωρία περιμένει αύριο, Πέμπτη, το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας και απεργίες.

Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Ο ηλεκτρικός θα έχει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, ενώ οι συρμοί του μετρό θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Τις κινητοποιήσεις στα Λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά “στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου”.

Τις κινητοποιήσεις στα Τρόλεϊ εξήγγειλε η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ που ζητά μεταξύ άλλων προσλήψεις προσωπικού και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ταξί: Νέα πανελλαδική 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 23/3

Ταξί: Πανελλαδική απεργία και την Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου την πρώτη ημέρα

Έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Τραγωδία στην Ελβετία: Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr