ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την παρουσίασή της στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων το βράδυ της Δευτέρας με την συνοδεία του δικηγόρου της και μετά την κατάθεση-απολογία της το πρωί της Τρίτης, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα 57χρονο ποδηλάτη, πατέρα πέντε παιδιών παίρνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και στην οποία συμπεριλαμβάνεται η συγκεκριμένη γυναίκα, αφορά σε δύο κατηγορίες.
Η πρώτη αφορά στο άρθρο 302 του Ποινικού Κώδικα για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποία επιφέρει φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
Η δεύτερη αφορά στο άρθρο 42 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στην συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος και η οποία σε περίπτωση θανάτου επιφέρει ποινή τουλάχιστον έξι μηνών και αφαίρεση του διπλώματος από τρεις έως έξι μήνες.
Δηλαδή πρόκειται για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, κάτι για το οποίο έχουν διαμαρτυρηθεί οι σύλλογοι των τροχαίων δυστυχημάτων, ζητώντας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πιο αυστηρή νομοθεσία και αυστηρές ποινές σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίου.
Να σημειωθεί πως η προανάκριση συνεχίζεται και μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.























































