ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προειδοποίησε για μια ακόμη φορά την Τετάρτη ότι ο στρατός της χώρας του θα πλήξει τις ιρανικές δυνάμεις στη Συρία, όχι μόνο όσες βρίσκονται κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, αλλά όπου κι εάν βρίσκονται στη γειτονική χώρα.
«Θα συνεχίσουμε να δρούμε ενάντια στην [ιρανική] πρόθεση να εγκαταστήσει στρατιωτική παρουσία στη Συρία, εναντίον μας, όχι μόνο στα Υψώματα του Γκολάν αλλά οπουδήποτε στη Συρία».
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ρωσία, η οποία έχει μεγάλη επιρροή στη Δαμασκό, δήλωσε ότι μόνο ο συριακός στρατός πρέπει να έχει τον έλεγχο των εδαφών που συνορεύουν με το Ισραήλ.
Από την πλευρά του το Ιράν, σε διάφορες περιπτώσεις, έχει δηλώσει ότι ο ρόλος του στη Συρία είναι συμβουλευτικός μετά από αίτημα της συριακής κυβέρνησης.






















































