ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δυσαρέσκεια προκάλεσαν στη Ρώμη συστάσεις που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς την Ιταλία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ο κ. Γιούνκερ φέρεται να δήλωσε ότι οι Ιταλοί πρέπει να δουλεύουν περισσότερο, να είναι λιγότερο διεφθαρμένοι και να σταματήσουν να επιρρίπτουν όλα τα προβλήματα της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κατά το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Επιτροπής είπε ότι είναι «βαθιά ερωτευμένος» με την «bella Italia», αλλά δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι για όλα τα προβλήματα της χώρας ευθύνεται η ΕΕ ή η Κομισιόν.
«Οι Ιταλοί πρέπει να φροντίσουν για τις φτωχότερες περιοχές της Ιταλίας.
»Αυτό σημαίνει, περισσότερη δουλειά· λιγότερη διαφθορά· σοβαρότητα.
»Θα τους βοηθήσουμε, όπως κάναμε ανέκαθεν.
»Αλλά ας μην παίζουμε αυτό το παιχνίδι της απόδοσης ευθυνών στην Ε.Ε.
»Μια χώρα είναι μια χώρα, ένα έθνος είναι έθνος. Πρώτα οι χώρες, δεύτερη η Ευρώπη», φέρεται να είπε ο κ. Γιούνκερ.























































