ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υφυπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ντάνι Ντάνον κατηγόρησε ευθέως τη Χαμάς για τη δολοφονία των τριών νέων (κεντρική φωτογραφία) που είχαν εξαφανιστεί στις 12 Ιουνίου στη Δυτική Όχθη και βρέθηκαν νεκροί απόψε κοντά στη Χεβρώνα, υποσχόμενος ότι η χώρα του “θα εξαλείψει” το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα.
“Οι Ισραηλινοί έχουν την απαραίτητη θέληση και την αποφασιστικότητα για να υπομείνουν τις δοκιμασίες μιας μακράς επιχείρησης για την εξάλειψη της Χαμάς” ανέφερε ο Ντάνον σε ανακοίνωσή του.
“Θλίβομαι βαθιά με την είδηση της δολοφονίας των Ναφτάλι Φράνκελ, Γκιλάντ Σαέρ και Εγιάλ Γίφρα από τους τρομοκράτες της Χαμάς”, πρόσθεσε ο Ισραηλινός αξιωματούχος.
Οι τρεις νέοι σπουδαστές ταλμουδικών σχολών, ηλικίας από 16 έως 19 ετών, βρέθηκαν νεκροί απόψε κοντά στην κοινότητα Χαλούλ, στα βορειοδυτικά της Χεβρώνας, σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από το σημείο όπου είχαν χαθεί τα ίχνη τους, ανέφερε το δημόσιο ραδιόφωνο του Ισραήλ επικαλούμενο πηγές των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
Ο ισραηλινός στρατός είχε εξαπολύσει μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών εφήβων στη Δυτική Όχθη.
Από την έναρξη των επιχειρήσεων αυτών έχουν σκοτωθεί πέντε Παλαιστίνιοι ενώ άλλοι 400, στην πλειονότητά τους μέλη της Χαμάς, έχουν συλληφθεί.























































