ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Επίθεση Μολότοφ, Θεσσαλονίκη, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης),


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά κλούβας των ΜΑΤ, το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε με ανάρτησή της σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου, ομάδα ατόμων που υπογράφει ως «εξεγερμένοι-εξεγερμένες».
«Στις 2/6, επιτεθήκαμε σε κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε τα σκουπίδια των ΜΑΤ. Επιλέξαμε να περάσουμε στην δράση, να αφήσουμε το δικό μας, έστω και μικρό, στίγμα στην υπόθεση της επιθετικής προοπτικής» αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι συντάκτες του κειμένου.
Εκφράζουν παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους «πολιτικούς κρατούμενους» και κάνουν λόγο για «γενικευμένη επίθεση» κατά των «πολιτικών διωκόμενων» που «βρίσκονται αντιμέτωποι με την κρατική καταστολή λόγω της ιδεολογίας τους, της ανατρεπτικής τους δράσης ή της αμετανόητης στάσης τους».
Αναφέρουν ακόμη ότι οι αστυνομικοί «δεν ειναι ο “σάκος του μποξ” όπως διατείνονται οι ίδιοι κλαψουρίζοντας» αλλά «είναι στόχος λόγω του ρόλου που έχουν επιλέξει να αναλάβουν στην κοινωνική ζωή».
«Είναι προστάτες του κράτους και των αφεντικών, είναι αυτοί που είναι πάντα έτοιμοι να καταστείλουν οποιαδήποτε απόπειρα εξέγερσης ή επανάστασης. Είναι αυτοί που θα δολοφονήσουν συνειδητά ανθρώπους οι οποίοι εκλαμβάνονται ως απειλή απ’την κυριαρχία» υποστηρίζουν.























































