ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα χέρια της Δικαιοσύνης η έκθεση του ιατροδικαστή για τα παιδιά της Λέρου

Στα χέρια της Δικαιοσύνης η έκθεση του ιατροδικαστή για τα παιδιά της Λέρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές της Κω βρίσκεται η έκθεση του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, σχετικά με την υπόθεση φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών -από τον πατέρα τους και τη μητέρα τους- στη Λέρο, έκθεση από την οποία προκύπτουν νέα στοιχεία.

Με αφορμή πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι δεν υπάρχει βιασμός των παιδιών, με δηλώσεις του συνηγόρου των παιδιών, Παναγιώτη Αβρίθη, τις οποίες μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, διευκρινίζεται ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, με ομόφωνες αποφάσεις εισαγγελέα και ανακρίτριας της Κω, πατέρας και μητέρα έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Ποινική δίωξη για δωροδοκία σε ιατροδικαστή και τοξικολόγο

Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων – «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή στην Ελλάδα;»

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Ποινές-χάδι και ελεύθεροι με αναστολή οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας

Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr