ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γερμανία, Δολοφονίες, Εβραίοι, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πεσμεργκά, Πρόσφυγες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ιρακινή Αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ένας 20χρονος Ιρακινός ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε την 14χρονη Σουζάνα Φέλντμαν στη Γερμανία.
Η υπόθεση πυροδότησε μία ευρεία συζήτηση για τους μετανάστες στην Γερμανία.
Σύμφωνα με την γερμανική Αστυνομία, το πτώμα της Εβραίας έφηβης από το Μάιντς, κοντά στην Φραγκφούρτη, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στο Βισμπάντεν, κοντά σε κέντρο προσφύγων όπου ο δράστης είχε φιλοξενηθεί.
Η νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε σεξουαλική και βίαιη επίθεση.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν εντοπίστηκαν αποδείξεις ότι η θρησκεία της ήταν αιτία για την επίθεση που δέχθηκε, ενώ το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στην Γερμανία, συνέστησε προσοχή, προκειμένου η υπόθεση αυτή να μην αποδοθεί σε αντισημιτικό κίνητρο.
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Σίχοφερ δήλωσε χθες ότι οι κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν τον δράστη, που ταυτοποιήθηκε από τις γερμανικές Αρχές, με το όνομα Αλί Μπασάρ.























































