ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το βουλευτικό αυτοκίνητο εκινείτο ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης όταν παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν την Παρασκευή το βράδυ, στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα όσα είπε στη Βουλή.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα αστυνομικών της Τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει με το βουλευτικό volvo από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν.
Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίζεται για το συγκεκριμένο περιστατικό της καταδίωξης είναι ανεξάρτητη από τη δικογραφία για τα όσα είπε στη Βουλή.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικογραφίας για την καταδίωξη ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έχει ζητήσει να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί με λεπτομέρειες για τις ενέργειες του καταζητούμενου ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες.
Διευκρινίζεται ότι για το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν τίθεται θέμα ευθύνης των αστυνομικών για τη διαφυγή του Κώστα Μπαρμπαρούση.
Η αναζήτηση συνεχίζεται στην περιοχή του Ξηρομέρου και έχουν στηθεί μπλόκα παντού αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο ίδιος ή το αυτοκίνητο.























































