ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Χορστ Ζεεχόφερ,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής, με αντικείμενο την προσφυγική κρίση, επιδιώκει η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, με τη συμμετοχή όσων χωρών πλήττονται από το μείζον αυτό πρόβλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild, η Καγκελάριος επιθυμεί η έκτακτη «μίνι» Σύνοδος να πραγματοποιηθεί πριν από το τακτικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (28 και 29 Ιουνίου), πιθανότατα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Μέρκελ επιθυμεί σ’ αυτή τη συνάντηση να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Αυστρία, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα συμμετάσχουν η Ισπανία και οι βαλκανικές χώρες.
Σύμφωνα πάντως με Ιταλό κυβερνητικό αξιωματούχο, δεν έχει ακόμη ληφθεί οριστική απόφαση, ενώ δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς θα συγκληθεί.
Τις τελευταίες εβδομάδες, η Καγκελάριος υφίσταται ισχυρή πίεση από τον κυβερνητικό της εταίρο, τους Χριστιανο-κοινωνιστές (CSU), καθώς ο αρχηγός τους και υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ, απειλεί να δράσει -με ή χωρίς την έγκρισή της- δίνοντας εντολές για απελάσεις.
Από την πλευρά της, η Μέρκελ επαναλαμβάνει -σε κάθε ευκαιρία- ότι η απάντηση στην προσφυγική κρίση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή και όχι ενός μεμονωμένου κράτους.























































