ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 51χρονος παιδόφιλος των Αχαρνών

Αυτός είναι ο 51χρονος παιδόφιλος των Αχαρνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ισίδωρος Μάρκου, Παιδόφιλος,

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 51χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 5-6-2014 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, καθώς μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκε να έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ηλεκτρονική μορφή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Ισίδωρο Μάρκου του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και 210-2478020 και 210-2478030 του Τ.Α. Αχαρνών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Εξερράγησαν γκαζάκια στο γραφείο του Πλεύρη στο Κολωνάκι

Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη – Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Βαριές ποινικές διώξεις για 9 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στους 59 κατηγορούμενους

Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Δεσμεύεται η κινητή και η ακίνητη περιουσία των κατηγορουμένων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr