ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Έλληνες (Ρωμιοί-Ελληνορθόδοξοι) και Μνημεία στο στόχαστρο του νεο-οθωμανικού καθεστώτος της Δαμασκού
Σε τροχιά σύγκρουσης Τραμπ και Γκράχαμ για το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ιράν - Βαθαίνει το ρήγμα στους Ρεπουμπλικανούς
Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών
Τουρκία: Όλο και πιο μακριά από την ΕΕ - Σκληρό «κατηγορώ» για Δημοκρατία και «Γαλάζια Πατρίδα»
ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αριθμός των Τούρκων που ζουν στο εξωτερικό και ψήφισαν για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου έφτασε στον αριθμό ρεκόρ του 1,49 εκατομμυρίου, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ο Σάντι Γκιουβέν επικεφαλής της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής.
Αν και οι εκλογές στην Τουρκία θα διεξαχθούν την Κυριακή, όσοι Τούρκοι ζουν στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν στα τουρκικά προξενεία από τις 7 Ιουνίου ως χθες Τρίτη το βράδυ.
Περίπου 3,047 εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι είναι εγγεγραμμένοι στο εξωτερικό, γεγονός που σημαίνει ότι το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 48,8%.
Οι Τούρκοι του εξωτερικού μπορούν να ψηφίζουν στα συνοριακά φυλάκια της χώρας ως τις 24 Ιουνίου.
Στις προηγούμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2015 ψήφισαν 1,3 εκατομμύριο Τούρκοι του εξωτερικού, ενώ στο δημοψήφισμα της περσινής χρονιάς 1,4 εκατομμύριο.























































