ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση στην επικεφαλής του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, προτίθεται να καταθέσει ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας και γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της Ακσενέρ στο Twitter, με την οποία κατήγγειλε τον γαμπρό του Ερντογάν ότι έδωσε εντολή στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu να ανακοινώσει μετά τις 21.30 το βράδυ των εκλογών νίκη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με 52%.
«Κύριε Ερντογάν, είπε ή δεν είπε ο γαμπρός σας στο πρακτορείο Anadolu το βράδυ των εκλογών της 24ης Ιουνίου, από τις 21.30 και μετά, να ανακοινώσει ότι νικήσατε με 52%;», έγραψε στο tweet της η Ακσενέρ.
Η αντίδραση του Μπεράτ Αλμπαϊράκ ήταν άμεση, προναγγέλοντας μέσω twitter ότι θα μηνύσει την υποψήφια για την Προεδρία της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ.























































