ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν και φυλάκισαν μια Κούρδισσα τραγουδίστρια αυτή την εβδομάδα, επειδή σε προεκλογική συγκέντρωση του φιλοκουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος HDP ανέφερε τη λέξη «Κουρδιστάν» σε ένα τραγούδι που ερμήνευσε.
Η τραγουδίστρια Τζιγιάν κατηγορείται από τις τουρκικές Αρχές ότι έκανε προπαγάνδα για λογαριασμό «τρομοκρατικής οργάνωσης», εννοώντας την αυτονομιστική οργάνωση Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK), με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κρατηθεί στο δήμο Πάτνος της κυρίως κουρδικής επαρχίας Άγρι.
Η Τζιγιάν συνελήφθη την Τρίτη, η προεκλογική συγκέντρωση έγινε τη Δευτέρα, αφού ο τοπικός εισαγγελέας έκρινε τη σύλληψή της «απαραίτητη».
Την Κυριακή 24 Ιουνίου πραγματοποιούνται οι πλέον κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία, οι οποίες είναι διπλές.
Οι Τούρκοι πολίτες ψηφίζουν για εκλογή Προέδρου και Βουλής. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις για το προεδρικό αξίωμα, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή ή θα πάει σε δεύτερο γύρο.
Στη Βουλή το ισλαμιστικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) δεν φαίνεται να εξασφαλίζει άνετα την αυτοδυναμία που επιδιώκει.






















































