ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παξοί, Ρόμαν Αμπράμοβιτς,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο πολυτελή γιοτ σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται στους Παξούς σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το seleo.
Το Le Grand Bleu μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν στην ιδιοκτησία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Οι τωρινοί ιδιοκτήτες επέλεξαν να κάνουν το μπάνιο τους στους Αντιπαξούς με αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.
Το Le Grand Bleu έχει μήκος 114 μέτρα.
Κατασκευάστηκε από το ναυπηγείο Bremer Vulkan της Βρέμης, στη Γερμανία, και ξεκίνησε τα ταξίδια το 2000.
Τον Ιούνιο του 2006, ο Αμπράμοβιτς δώρισε το Le Grand Bleu στο καλό του φίλο Eugene Shvidler, στον οποίο ανήκει μέχρι σήμερα.
Ο Eugene Shvidler είναι άλλος ένας ρώσος μεγιστάνας στον χώρο των πετρελαίων που κέρδισε την οικονομική του επιφάνεια την περίοδο των μεγάλων ιδιωτικοποιήσεων στην Ρωσία.
Εκτός από το παγκοσμίου κλάσεως σκάφος ο Eugene Shvidler διαθέτει στην κατοχή του πανάκριβες βίλες στο Λονδίνο, την Νότια Γαλλία και φυσικά στο Άσπεν.























































