ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 54 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Κεμπέκ από το κύμα καύσωνα που σαρώνει επί μια εβδομάδα τον ανατολικό Καναδά.
Όπως ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο οι αρχές υγείας της μητρόπολης του Κεμπέκ 28 θάνατοι που σχετίζονται με το «κύμα καύσωνα» καταμετρήθηκαν στην περιοχή του Μόντρεαλ. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Κεμπέκ, οι υπόλοιποι θάνατοι καταγράφηκαν στο νοτιοδυτικό τμήμα της γαλλόφωνης επαρχίας. Οι άλλοι θάνατοι καταγράφηκαν στα νοτιοδυτικά της επαρχίας του Καναδά.
Μετά από μια εβδομάδα υψηλών θερμοκρασιών στον ανατολικό Καναδά, ο υδράργυρος αναμένεται να υποχωρήσει και η θερμοκρασία να επιστρέψει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα από σήμερα Σάββατο.
Κανένας θάνατος δεν έχει αναφερθεί στο γειτονικό Οντάριο, που επίσης πλήττεται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Το 2010 ένα κύμα καύσωνα είχε προκαλέσει το θάνατο 100 ανθρώπων στην επαρχία του Μόντρεαλ.























































