ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξήγησε γιατί θα παραστεί στην «ενθρόνιση» του Ερντογάν

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξήγησε γιατί θα παραστεί στην «ενθρόνιση» του Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter η βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως, μετά από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα παραστεί στην ορκωμοσία του.

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του.

»Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης», τονίζει στην ανάρτησή της η βουλευτής της Ν.Δ.

Αυτό μάλλον είναι που εξηγούσε κάποτε με νόημα ο Νίκος Κοτζιάς, ότι δηλαδή προηγούμενοι υπουργοί Εξωτερικών έκαναν δημόσιες σχέσεις στο υπουργείο παρά εξωτερική πολιτική.

Και αναφερόμαστε σε δημόσιες σχέσεις αφού η κ. Μπακογιάννη όχι μόνο δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στην εξωτερική πολιτική της χώρας για να διατηρεί «διαύλους επικοινωνίας» με το καθεστώς Ερντογάν, αλλά και η παρουσία της στην ενθρόνιση του σουλτάνου, σε ό,τι αφορά εμάς τους Έλληνες, έχει μια μάλλον αρνητικό συμβολισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας: Ένα νεο-οθωμανικό εργαλείο ήπιας ισχύος και αναθεωρητισμού

Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ προς Ερντογάν (και Μπάρακ): «Σου είπα, Ερντογάν το 2018 και σου το λέω ξανά, ΔΕΝ θα πάρεις τα F-35»

Σοράν Χαμαράς για Τόμας Μπάρακ: «Οι γνώσεις του εξαντλούνται αποκλειστικά στο κυνήγι του κέρδους» – «Η θέση του είναι στη φυλακή και όχι στην εκπροσώπηση των ΗΠΑ»

Η τουρκεμένη «κότα» Χακάν Φιντάν, ΥΠΕΞ Τουρκίας, «τρέμει» από τη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ – Απείλησε με «τζιχάντ» ο Κούρδος εξωμότης

Μητσοτάκης: «Κουβέντα» για Λαζαρίδη, επιμένει για άρσεις ασυλίας βουλευτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...