ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας τη Μπεάτε Τσέπε, μοναδική επιζήσασα μιας νεοναζιστικής ομάδας, που διέπραξε δέκα φόνους με ρατσιστικό κίνητρο, αφού την έκρινε ένοχη για δέκα ανθρωποκτονίες.
Το δικαστήριο του Μονάχου έκρινε την 43χρονη Τσέπε ένοχη για συμμετοχή στην οργάνωση Εθνικό Σοσιαλιστικό Υπόγειο Ρεύμα (NSU), τα μέλη της οποίας σκότωσαν οκτώ Τούρκους μετανάστες, έναν Έλληνα και μία Γερμανίδα αστυνομικό από το 2000 ως το 2007.
Η Τσέπε έχει αρνηθεί, ότι συμμετείχε στους φόνους μαζί με δύο άνδρες, τον Ούβε Μπένχαρντ και τον Ούβε Μούντλος. Οι δύο αυτοί αυτοκτόνησαν το 2011, όταν η αστυνομία εντόπισε κατά λάθος την οργάνωση. Ωστόσο, έχει δηλώσει μέσω του δικηγόρου της, ότι νιώθει ηθικά υπεύθυνη, επειδή δεν τους σταμάτησε.























































