ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις εννέα περιοχές της Αττικής, στις οποίες υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα για καταστροφικές πλημμύρες, εντοπίζει το Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας που εγκρίθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», πρόκειται για το τελευταίο από τα 15 σχέδια που εγκρίνεται και περιλαμβάνει εκτός από τον εντοπισμό των πιο ευάλωτων περιοχών, προτάσεις μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Το σχέδιο εξετάζει τις παράκτιες περιοχές Σαρωνίδας – Αναβύσσου – Παλαιάς Φώκαιας, τη χαμηλή ζώνη Λουτρακίου, την περιοχή των Μεσογείων, τη χαμηλή ζώνη Μεγάρων – Νέας Περάμου, τη χαμηλή ζώνη Ασπροπύργου – Ελευσίνας, τη χαμηλή ζώνη της τεχνητής λίμνης Μαραθώνα, την παράκτια πεδινή περιοχή Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, τη λεκάνη του Κηφισού και τις παράκτιες περιοχές Βάρης – Αγίας Μαρίνας Κορωπίου.























































