Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάιατ: Ανοιχτή στις επενδύσεις η Ελλάδα – Θα καταστεί επιχειρηματικός κόμβος

Πάιατ: Ανοιχτή στις επενδύσεις η Ελλάδα – Θα καταστεί επιχειρηματικός κόμβος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το μεσημέρι της Πέμπτης το ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο παρουσίασε το πρόγραμμα της ΔΕΘ, με θέμα τη σημασία της τιμώμενης χώρας για την 83η ΔΕθ, Θπαρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και του Υπουργού Ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππά.

Ο κ. Πάιατ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για όλη την στήριξη, να είναι οι ΗΠΑ τιμώμενο μέλος στη φετινή ΔΕΘ.

«H Eλλάδα είναι ανοιχτή στις επενδύσεις τόνισε ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα εκφράζοντας και πάλι την «ισχυρή στρατηγική δέσμευση» της Ουάσιγκτον, με βάση και τις κατευθύνσεις του Ντόναλντ Τραμπ, να ενισχυθεί η οικονομία της χώρας.

Μιλώντας στο πλαίσιο ενημέρωσης του Ελληνο-Αμερινικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα τη σημασία της τιμώμενης χώρας για την 83η ΔΕΘ, δηλαδή των ΗΠΑ, τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο ειδικό περίπτερο στη Θεσσαλονίκη και το ενδιαφέρον των επενδυτών, υπογράμμισε πως τις επενδύσεις θα ακολουθήσει η ανάπτυξη ενώ διαπίστωσε πως η αβεβαιότητα δημιούργησε ευκαιρίες, κατά τρόπο ώστε η χώρα να καταστεί συν τω χρόνω ένας επιχειρηματικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή.

Αναφέρθηκε ακόμη στο ταξίδι του πρωθυπουργού τον περασμένο Οκτώβριο στο Λευκό Οίκο που βοήθησε να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι ελληναμερικανικές σχέσεις και να στραφεί το ενδιαφέρον των Αμερικανών επενδυτών στην Ελλάδα.

«Είμαι περήφανος για την ποιότητα των συμμετεχόντων» είπε ο Αμερικανός πρέσβης.

Ο υπουργός επικρατείας, Νίκος Παππάς, είπε οτι η ΔΕΘ έρχεται στην καλύτερη στιγμή για την Ελλάδα για τη δημοσιονομική της θέση διότι με σταθερό τρόπο πετυχαίνει τους στόχους της.

«Η χώρα μπορεί να καταστεί ένας κόμβος για την ευρύτερη περιοχή που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση των τάσεων της παγκόσμιας οικονομίας», είπε ο κ. Παππάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έξαλλος με τους «συμμάχους» ο Τραμπ: Ούτε χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής: «Το Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή για τις ΗΠΑ»

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αλί Χαμενεΐ δεν ήθελε τον Μοτζτάμπα για διάδοχό του

Πιθανή η παράταση των πολεμικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν

Το «USS Tripoli» σπεύδει προς τη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...