ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Σύνοδος ΝΑΤΟ Τουρκία: Υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη με εμβατήριο των Γενιτσάρων
Ντάνα Λέβι: Ο Τραμπ αρνήθηκε να προσκυνήσει τον τάφο του Κεμάλ Ατατούρκ
Μπαράζ αμερικανικών πληγμάτων κατά του Ιράν - Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής ο Κόλπος για επικείμενα αντίποινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τη συνάντησή του την Πέμπτη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ηγετών, πέραν της γενικής ενημέρωσης έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαμείφθηκαν σχετικά με το Κυπριακό.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Έλληνας πρωθυπουργός, συζήτησαν για την προσέγγιση της ελληνικής πλευράς στο επόμενο διάστημα και ενόψει της άφιξης στην Κύπρο της συμβούλου του γγ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, με κοινό στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.
Η επικοινωνία, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, θα συνεχιστεί, όπως είναι η πάγια πρακτική, προκειμένου να υπάρξει πλήρης συντονισμός ως προς τους σχεδιασμούς που θα οδηγήσουν στην επιδιωκόμενη συμφωνία για λύση του Κυπριακού.
























































