ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιαπωνία από το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα, λίγες μέρες μετά τις καταρρακτώδεις βροχές στις δυτικές περιοχές που προκάλεσαν τεράστιες πλημμύρες και κατολισθήσεις λάσπης οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 222 ανθρώπους, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό της ιαπωνικής αστυνομίας, ενώ άλλοι περίπου 20 εξακολουθούν να αγνοούνται.
Ο υδράργυρος ξεπέρασε τη Δευτέρα, ημέρα εθνικής εορτής της Ιαπωνίας, τους 39 βαθμούς Κελσίου κατά τόπους, και σε συνδυασμό με την υψηλή υγρασία δημιούργησαν εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες.
Όπως μετέδωσαν σήμερα Τρίτη τα ΜΜΕ της χώρας, τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του καύσωνα, ενώ χιλιάδες άλλοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με συμπτώματα θερμοπληξίας ή αφυδάτωσης, που αποδίδονται στην υπερβολική ζέστη, ενώ σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.
Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν και στη δυτική Ιαπωνία, μερικές ημέρες μετά τη βροχόπτωση-ρεκόρ που προκάλεσε τις χειρότερες κατολισθήσεις και πλημμύρες στη χώρα εδώ και δεκαετίες, λόγω των οποίων εκτοπίστηκαν 5.000 άνθρωποι και 200.000 έμειναν χωρίς νερό.























































