ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι φτωχότεροι είναι συχνά εκείνοι που πλήττονται από τον προστατευτισμό», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, ενώ δήλωσε πως δεν περιμένει από τους ομολόγους του της G20 να σημειώσουν μεγάλη πρόοδο στις συνομιλίες τους για επίλυση των παγκόσμιων εμπορικών διαφορών, κατά τη συνάντησή τους αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπουένος Άιρες.
«Δυστυχώς, δεν φαίνεται πως θα κάνουμε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός στο Μπουένος Άιρες», δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung.
Παράλληλα, μιλώντας στην εφημερίδα El Cronista της Αργεντινής, επεσήμανε ότι ο προστατευτισμός δεν επιλύει κανένα πρόβλημα.























































