ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κρητικός επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, λίγο μετά την απελευθέρωσή του από ομάδα επίλεκτων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας τον Οκτώβριο του 2017 ύστερα από εξάμηνη ομηρεία ευχαρίστησε τους άνδρες της αστυνομίας «που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα».
Λίγους μήνες μετά ο διευθύνων σύμβουλος της ανώνυμης εταιρείας, «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ» δωρίζει στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης 30 αυτοκίνητα αξίας 646.319,02 ευρώ που θα κατανεμηθούν το προσεχές διάστημα στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη.
Πρόκειται για 29 καινούργια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο, εκ των οποίων, 12 Volkswagen Golf, 6 Skoda Octavia, 10 Toyota Hilux, που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες στις ορεινές περιοχές του νησιού, ένα Toyota Verso και ένα τζιπ Toyota Land Cruiser(μεταχειρισμένο).























































