ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Μπακογιάννη: Ναι συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή – Ευθύνη του πρωθυπουργού ο Επίτροπος

Ν. Μπακογιάννη: Ναι συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή – Ευθύνη του πρωθυπουργού ο Επίτροπος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ότι συναντήθηκε κατ ιδίαν με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παραδέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αυτό «δεν είναι είδηση».

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «τα στελέχη συναντώνται, όπως ξέρετε, ανταλλάσσουν απόψεις. Είχα να δω τον κ. Καραμανλή από τις ευρωεκλογές, οπότε κάναμε μια ευρύτερη συζήτηση. Συζητήσαμε πιο πολύ την ευρωπαϊκή εξέλιξη, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και πώς παρουσιάζεται το πολιτικό σκηνικό σήμερα στην Ευρώπης».

Ερωτηθείσα για την επιλογή του νέου Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι «είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού – και φαντάζομαι ότι εντός των ημερών θα αποφασιστεί το όνομα της επιλογής που θα κάνει η Ελλάδα – για τον νέο Επίτροπο στις Βρυξέλλες».

Όσον αφορά το θέμα της μικρής ΔΕΗ η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια τελευταία προσπάθεια πολιτικά, για να δει αν μπορεί να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή. «Αυτή είναι η ταμπακιέρα. Και η εκτίμησή μου είναι ότι θα φανεί αν τους παίρνει ή δεν τους παίρνει από το πολιτικό κλίμα που θα διαμορφωθεί το φθινόπωρο», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων

Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Πράσινο «φως» από τη Βουλή για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Η Ντόρα τον «αποκεφάλισε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...