ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πύργος του Άιφελ θα είναι και πάλι ανοιχτός για το κοινό από την Παρασκευή στις 09:00, τοπική ώρα, μετά το τέλος της απεργίας των εργαζόμενων, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων και της εταιρείας διαχείρισης του μνημείου.
Από τις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης είχε κλείσει η πρόσβαση στον Πύργο μέσω ανελκυστήρα, όμως οι τουρίστες που βρίσκονταν ήδη στο μνημείο μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους.
Στο επίκεντρο της διαμάχης βρέθηκαν οι συνθήκες υποδοχής των επισκεπτών που διαθέτουν εισιτήρια τα οποία έχουν αγοράσει από το Διαδίκτυο.























































