ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κατοχικό τουρκοκυπριακό καθεστώς αρνήθηκε να παραδώσει στον Ερντογάν τους δημοσιογράφους της «Αφρίκα»

Το κατοχικό τουρκοκυπριακό καθεστώς αρνήθηκε να παραδώσει στον Ερντογάν τους δημοσιογράφους της «Αφρίκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γραπτή ανακοίνωση του Μπαρίς Μπουρτζού, εκπροσώπου Τύπου του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, αναφέρει ότι η τουρκοκυπριακή ηγεσία αποκλείει το ενδεχόμενο της «έκδοσης» των δημοσιογράφων της «Αφρίκα», Σενέρ Λεβέντ (κεντρική φωτογραφία) και Αλί Οσμάν στην Τουρκία.

Στην ανακοίνωση, αφού αναφέρεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί είναι πάντα υπέρ της ελευθερίας του Τύπου και της ελευθερίας της έκφρασης, σημειώνεται ότι Τουρκοκύπριοι δεν είναι δυνατόν να εκδοθούν για δίκες που εκκρεμούν εις βάρος τους ή εξαιτίας των αποτελεσμάτων από τις δίκες σε άλλες χώρες, καθώς και ότι «η εκτέλεση των διατάξεων των δικαστηρίων άλλων χωρών κατά των συμπατριωτών μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εντός των συνόρων της “Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο Ιράκ

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr