ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιρανικό μαχητικό συνετρίβη σήμερα στο νότιο Ιράν και ο πιλότος του σκοτώθηκε, όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Το μαχητικό F5 αμερικανικής κατασκευής, που χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, κατέπεσε ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Ντεζφούλ, στην επαρχία του Χουζεστάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Irna.
Ο κυβερνήτης σκοτώθηκε αλλά ο συγκυβερνήτης του σώθηκε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Σημειώνεται ότι το Ιράν αγόρασε τα αμερικανικά F5 πριν από την ισλαμική επανάσταση του 1979 και 48 από αυτά χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα.
Την περασμένη εβδομάδα η Τεχεράνη παρουσίασε το πρώτο μαχητικό που είναι 100% ιρανικής κατασκευής και το οποίο μοιάζει πολύ με τα αμερικανικά F5.























































