ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις ισπανικές αρχές ζητώντας να επιβληθεί πρόστιμο στην αεροπορική εταιρεία Ryanair μετά την απόφασή της να χρεώνει τους επιβάτες για τις χειραποσκευές που παίρνουν μαζί τους στην καμπίνα απευθύνθηκε ένωση καταναλωτών στην Ισπανία.
Η ένωση Facua απευθύνθηκε στις ισπανικές υπηρεσίες αεροπορικής ασφάλειας και καταναλωτών εκτιμώντας ότι η απόφαση της ιρλανδικής, χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας παραβιάζει τη νομοθεσία της Ισπανίας, η οποία υποχρεώνει τις αεροπορικές εταιρείες να επιτρέπουν στους επιβάτες να παίρνουν μαζί τους δωρεάν μία χειραποσκευή στην καμπίνα.
Η Ryanair ανακοίνωσε στις 23 Αυγούστου ότι σκοπεύει να ζητεί από τους επιβάτες της να πληρώνουν για να έχουν μαζί τους μία χειραποσκευή.
Μέχρι στιγμής οι επιβάτες μπορούσαν να έχουν στην καμπίνα δωρεάν μία μικρή βαλίτσα καθώς και έναν μικρό σάκο.























































