ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαλβίνι τρίβει τα χέρια του για την ενίσχυση των ακροδεξιών στη Σουηδία – «Επιτέλους, είπαν όχι»

Ο Σαλβίνι τρίβει τα χέρια του για την ενίσχυση των ακροδεξιών στη Σουηδία – «Επιτέλους, είπαν όχι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tην ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στη Σουηδία και την ενίσχυση του ακροδεξιού κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι.

«Η Σουηδία, λίκνο της πολυπολιτισμικότητας και μοντέλο για την αριστερά, αποφάσισε επιτέλους να επιλέξει την αλλαγή, έπειτα από χρόνια ανεξέλεγκτης μετανάστευσης», υποστήριξε ο Σαλβίνι σε ανακοίνωσή του.

«Τώρα λένε και αυτοί (σ.σ. οι Σουηδοί ψηφοφόροι) “όχι” σε αυτήν την Ευρώπη των γραφειοκρατών και των κερδοσκόπων, “όχι” στους λαθρομετανάστες, “όχι” στον ισλαμικό εξτρεμισμό», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της Λέγκα έκρινε ότι η ενίσχυση της άκρας δεξιάς στη Σουηδία αποτελεί προανάκρουσμα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών του Μαΐου, όταν, όπως προέβλεψε «θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή», προβάλλοντας την «αξία των θέσεων εργασίας, της ασφάλειας και της οικογένειας» και αποσπώντας έδρες από «τους Σοσιαλιστές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Φαραντούρης: Η Αίγυπτος είναι σύμμαχός μας αλλά να σεβαστεί τη θρησκευτική ελευθερία και τη Μονή Σινά

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr