ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Εκλογές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ιταλία, Ματέο Σαλβίνι, Σουηδία,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tην ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στη Σουηδία και την ενίσχυση του ακροδεξιού κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι.
«Η Σουηδία, λίκνο της πολυπολιτισμικότητας και μοντέλο για την αριστερά, αποφάσισε επιτέλους να επιλέξει την αλλαγή, έπειτα από χρόνια ανεξέλεγκτης μετανάστευσης», υποστήριξε ο Σαλβίνι σε ανακοίνωσή του.
«Τώρα λένε και αυτοί (σ.σ. οι Σουηδοί ψηφοφόροι) “όχι” σε αυτήν την Ευρώπη των γραφειοκρατών και των κερδοσκόπων, “όχι” στους λαθρομετανάστες, “όχι” στον ισλαμικό εξτρεμισμό», πρόσθεσε.
Ο επικεφαλής της Λέγκα έκρινε ότι η ενίσχυση της άκρας δεξιάς στη Σουηδία αποτελεί προανάκρουσμα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών του Μαΐου, όταν, όπως προέβλεψε «θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή», προβάλλοντας την «αξία των θέσεων εργασίας, της ασφάλειας και της οικογένειας» και αποσπώντας έδρες από «τους Σοσιαλιστές».























































