ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία εύκολη – και αναμενόμενη – νίκη σημείωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν, ο οποίος επανεκλέχθηκε από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών με 70% των ψήφων, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε τη Δευτέρα το πρακτορείο Tass.
Το στίγμα ωστόσο στις χθεσινές δημοτικές εκλογές της Κυριακής έδωσαν οι ογκώδεις διαδηλώσεις για τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό που οργανώθηκαν σε 80 πόλεις της Ρωσίας.
Η αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 800 συλλήψεις σε όλη την επικράτεια, καθώς χιλιάδες ήταν εκείνοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι να κατέβουν στους δρόμους ενάντια στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, που είχε ως αποτέλεσμα μία σημαντικότατη πτώση δημοτικότητας του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Στη Μόσχα, στην Πλατεία Πούσκιν μόνο, περίπου 2.500 άνθρωποι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας να διαλυθούν. «Ο Πούτιν είναι κλέφτης!» φώναζαν ζητώντας να μην προχωρήσουν τα μέτρα.
Αν και στο μεγαλύτερο μέρος τους οι διαδηλώσεις ήταν ειρηνικές, υπήρξαν βίαιες συμπλοκές με την αστυνομία, όταν ορισμένοι διαδηλωτές επιχείρησαν να περπατήσουν έως το κοινοβούλιο.
Στον Ναβάλνι επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για 30 ημέρες στις 25 Αυγούστου, για άλλη κατηγορία.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι στόχος της κράτησής του ήταν να μη μπορέσει να ηγηθεί των διαδηλώσεων για το συνταξιοδοτικό.























































