ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μία επιστολή προσκάλεσε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν στη Μόσχα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως δήλωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ.
Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι ένα λεπτομερές πρόγραμμα μιας συνάντησης μεταξύ των δύο ηγετών δεν συζητείται επί του παρόντος
Την Κυριακή το βορειοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Πούτιν στον Κιμ για την 70ή επέτειο της ίδρυσης του Βορειοκορεατικού κράτους, στο οποίο ανέφερε:
«Σας παρακαλώ να αποδεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την 70ή επέτειο της ίδρυσης του κράτους της Βορείου Κορέας και επισημαίνω με ιδιαίτερη χαρά τη φιλική φύση των σχέσεων μεταξύ της χώρας σας και της Ρωσίας», ανέφερε το μήνυμα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο Πούτιν φέρεται να εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι «Μόσχα και Πιονγκγιάνγκ θα συνεργαστούν για τη διασφάλιση του περαιτέρω διμερούς διαλόγου και της στρατηγικής συνεργασίας σε πολλά πεδία. Αυτό θα είναι προς το συμφέρον των δύο λαών, ενισχύει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην Κορεατική Χερσόνησο και στη Βορειοανατολική Ασία συνολικά».























































