ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην περιοχή της Αττικής με την κατεδάφιση παραλιακού μπαρ ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο, να έχει ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας.
Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κατεδαφίσεων για τις οποίες έχει δοθεί εντολή από το υπουργείο Περιβάλλοντος και αφορά αποκλειστικά στο μπαρ και τις ομπρέλες που παράνομα καταλαμβάνουν τον αιγιαλό και όχι για το ξενοδοχείο το οποίο λειτουργεί κανονικά.
Η διαδικασία της κατεδάφισης του αυθαιρέτου, για το οποία είχαν εκδοθεί ήδη τρία πρωτόκολλα κατεδάφισης, με το πρώτο το 1997 και το τελευταίο το 2016, θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
Τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου μάζευαν τις ξαπλώστρες από την παραλία, υπό την επίβλεψη της αστυνομίας η οποία έδιωχνε και τους λουόμενους από το σημείο.

























































