Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιταλός υπ. Οικονομικών: Πρέπει να μειωθούν οι φόροι για τη μεσαία τάξη

Ιταλός υπ. Οικονομικών: Πρέπει να μειωθούν οι φόροι για τη μεσαία τάξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Φορολογία,

Στις μελλοντικές κινήσεις της κυβέρνησης Κόντε στην οικονομική πολιτική αναφέρθηκε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Τζοβάνι Τρία κατά το «Forum Bloomberg».

«Ετοιμάζουμε μελέτη, η οποία βρίσκεται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο, για να μειώσουμε το φορολογικό βάρος που σηκώνει η μεσαία τάξη, διατηρώντας διαχειρίσιμη τη δημοσιονομική ισορροπία», τόνισε ο Ιταλός τεχνοκράτης υπουργός Οικονομικών.

Μια κίνηση που ξεπερνά, όπως εξήγησε, την προεκλογική δέσμευση της Λέγκα για υιοθέτηση μιας και μόνο φορολογικής κλίμακας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών της Ρώμης τόνισε ότι η Ιταλία θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της για τη μείωση του δημόσιου χρέους της, με παράλληλο στόχο, όμως, να αυξηθούν 30% οι δημόσιες επενδύσεις, ποσοστό που περικόπηκε τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζοβάνι Τρία θεωρεί ότι «οι δημόσιες επενδύσεις πρέπει να καταφέρουν να αγγίξουν και πάλι βραχυπρόθεσμα το 3% του ΑΕΠ της χώρας».

Ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας Λουίτζι Ντι Μάιο, τέλος, επέμεινε ότι στον επόμενο κρατικό προϋπολογισμό θα πρέπει να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε και το «εισόδημα του πολίτη», με αύξηση του μηνιαίου εισοδήματος συνταξιούχων και ανέργων στα 780 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

«Εχθροί της Ιταλίας»: Η Μελόνι καταδικάζει τις βίαιες διαδηλώσεις κατά των Ολυμπιακών Αγώνων

Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

H Ελλάδα στις top 5 επιλογές των Δυτικοευρωπαίων ταξιδιωτών το επόμενο 12μηνο

Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr