ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ψηφιακή κατάρρευση στο Ιράν: Μαζικές απολύσεις και πτώση πωλήσεων κατά 50% μετά το «μπλακάουτ» στο διαδίκτυο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ταυτοποίηση και προσαγωγή του δεύτερου άνδρα που χτύπησε τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο έπειτα απόπειρα κλοπής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από την ανάλυση του οπτικού υλικού από τον ξυλοδαρμό, στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος δράστης του ξυλοδαρμού, 55 ετών, είναι καταστηματάρχης της περιοχής.
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Κυψέλη.
Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, με τον εισαγγελέα να έχει ασκήσει δίωξη σε βάρος του κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Εν τω μεταξύ, στο σημείο βρέθηκε μαχαίρι, πάνω στο οποίο ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ τα αποτυπώματα του 33χρονου, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν εντοπίστηκε εντός ή εκτός του καταστήματος.























































