ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Χασάν Ροχανί,


















































Η συνέχεια μιας χιλιετούς αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανατολή (Περσία) και τη Δύση (Ελληνορωμαϊκός κόσμος)
Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρός και ο γιος του Λαριτζανί μαζί με τον πατέρα του
Επιχείρηση «Bunker Busting»: Οι ΗΠΑ έπληξαν ιρανικές βάσεις πυραύλων με βόμβες 5.000 λιβρών
ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Τι είπε ο Τραμπ
Το Ισραήλ σκότωσε τον Εσμαήλ Χατίμπ, υπουργό Πληροφοριών του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, από τη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να συναντήσει τον πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί αλλά άφησε να εννοηθεί ότι είναι ανοικτός σε μια πιθανή μελλοντική συνάντηση.
«Παρά τα αιτήματα, δεν σχεδιάζω να συναντήσω τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί. Ίσως κάποια μέρα στο μέλλον.
»Είμαι βέβαιος ότι είναι ένας απόλυτα υπέροχος άνθρωπος», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.
Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος της αποστολής του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη δήλωσε ότι η χώρα του δεν είχε ζητήσει συνάντηση με τον Τραμπ.
«Το Ιράν δεν έχει ζητήσει συνάντηση», δήλωσε στο Reuters ο Αλιρέζα Μιργιουσέφι.























































