ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Λίβανος, Μισέλ Αούν, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο χριστιανός μαρωνίτης πρόεδρος του Λιβάνου, Μισέλ Αούν, κάλεσε για «ασφαλή και βιώσιμη επιστροφή» των εκτοπισμένων Σύρων προσφύγων πίσω στην πατρίδα τους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.
Τόνισε μάλιστα πως η επιστροφή των προσφύγων «δεν πρέπει να συνδεθεί με την όποια πολιτική λύση, την οποία κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιτευχθεί».
Καλωσόρισε επίσης τη ρωσική πρωτοβουλία να διευκολυνθεί ο επαναπατρισμός των Σύρων προσφύγων από τον Λίβανο και άλλες γειτονικές χώρες, αναφέροντας ότι «το μεγαλύτερο μέρος της συριακής επικράτειας είναι ασφαλές».
Σχεδόν ένα εκατομμύριο (976.002) Σύροι πρόσφυγες βρίσκονται στον Λίβανο σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ (Ιούλιος 2018).
Ακόμα 3.564.919 Σύροι έχουν καταφύγει στην Τουρκία (Σεπτέμβριος 2018), 671.428 στην Ιορδανία (Σεπτέμβριος 2018), 248.698 στο Ιράκ (Αύγουστος 2018) και 131.019 στην Αίγυπτο (Αύγουστος 2018).























































