ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βολές με οπλικά συστήματα Patriot (Πάτριοτ) εκτελέστηκαν στα Χανιά στο Πεδίο Βολής Κρήτης, την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου από μονάδες των Ολλανδικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι βολές, πραγματοποιήθηκαν εναντίον εναέριων τηλεκατευθυνόμενων στόχων και εκτελέσθηκαν με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία στο πλαίσιο της Εθνικής Τακτικής Αξιολόγησης με τη συμμετοχή του πολυεθνικού τμήματος αξιολογήσεων του ΠΒΚ.


Ακόμα, την Τρίτη, στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος του 4ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών (ΔΤΣ) της Σχολής Εθνικής Άμυνας με τίτλο «International Senior Course in Applied Strategy», ομάδα σπουδαστών με επικεφαλής τον υποδιοικητή της ΣΕΘΑ υποστράτηγο κ. Μπούρλο Στυλιανό επισκέφθηκαν το Πεδίο Βολής Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρακολούθησαν τις προγραμματισμένες βολές στο Χώρο εκτόξευσης (ΧΕ) και στην συνέχεια ενημερώθηκαν επί της αποστολής και των δραστηριοτήτων του ΠΒΚ στο χώρο των εγκαταστάσεών του.























































