ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διάσημη ισπανίδα υψίφωνος Μονσεράτ Καμπαγιέ απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 85 ετών στη Βαρκελώνη, έγινε γνωστό από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
«Πέθανε τη νύκτα στο νοσοκομείο Sant Pau», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή στο νοσοκομείο αυτό της Βαρκελώνης.
Η κηδεία της σοπράνο, η οποία αντιμετώπιζε από χρόνια προβλήματα υγείας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη μητρόπολη της Καταλονίας.
Την είδηση για τον θάνατο της Μονσεράτ Καμπαγιέ μετέδωσε και το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE επικαλούμενο νοσοκομειακές πηγές.























































