ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Καταυλισμός, Λαθρομετανάστες, Μακεδονία, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λύση στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τους πρόσφυγες που έχουν κατασκηνώσει έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας να συλληφθούν, για να πάρουν το υπηρεσιακό σημείωμα εξάμηνης παραμονής, αναμένεται να δοθεί σήμερα Δευτέρα, με τη μεταφορά τους στην Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών.
Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο περιφερειακός συντονιστής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο, Νίκος Ράγκος, μετά τις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η μεταγωγή των προσφύγων στα Διαβατά.
«Εκεί θα μείνουν προσωρινά σε ένα φυλασσόμενο από την αστυνομία κτίριο μέχρι να προχωρήσει η καταγραφή και η ταυτοποίησή τους» ξεκαθάρισε ο κ.Ράγκος.
Όπως διευκρίνισε, οι εν λόγω πρόσφυγες, συνοδεία αστυνομικών, θα πηγαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε αστυνομικά τμήματα, προκειμένου να γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες καταγραφής τους.
Στο κτήριο των Διαβατών θα παρέχεται προσωρινή στέγαση και σίτιση σε 80 πρόσφυγες.























































